مؤسسه آموزش عالی غیر انتفاعی - غیر دولتی دیلمان لاهیجان

اطلاعیه شماره یک امتحانات پایان ترم نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401

-20 خرداد 1402

با آرزوی سلامتی و موفقیت برای شما دانشجویان عزیز به اطلاع می‏رساند:
1- امتحانات پایان ترم دانشجویان به صورت حضوری و طبق برنامه امتحانی برگزار می‏شود.
2-همراه داشتن کارت دانشجویی و کارت آزمون در جلسه امتحانات الزامی است.
3-دانشجویان جهت پرداخت باقیــمانده شهـریه بصورت حضوری یا از طریق راه های ارتباطی زیر با کارشناس امور مالی (آقای مهندس افرازه)حداکثر تا تاریخ 1402/03/25 مرتبط شده و نسبت به تسویه مالی اقدام نمایند و پس ازتکمیل ارزشیابی اساتید از طریق سایت دانشگاه(پروفایل دانشجویی) نسبت به دریافت و پرینت کارت ورود به جلسه اقدام نموده وکارت راجهت شرکت در جلسه امتحان ممهور به مهرواحد مالی نمایند.
آی دی تلگرام: @Reza_Afrazeh
شماره تماس : (داخلی 102) 42245504-013
4- دانشجویان کارشناسی ارشد که تا این لحظه نسبت به تمدید واحد پایان نامه اقدام ننموده اند لازم است برای تمدید واحد پایان نامه حداکثر تا پنج شنبه 1402/03/25 به خانم مهندس رضوانی مراجعه نمایند. در غیر اینصورت ترم تحصیلی جاری به عنوان مرخصی لحاظ می گردد.